Tel: 042-15 50 00, Öppettider Mån-Fre 08-17 info@bergalakarhus.se

Om oss – Berga Läkarhus

Berga Läkarhus i det nya Hälsovalet i Skåne står för ett nytänkande!

Mottagningen startades den 1 mars 2011 av Rustan Schlüter, Mats Göransson, Hans-Christian Karlsborn och Kaj Hammarlund. Målsättningen var att med gemensamma krafter och resurser erbjuda en bred medicinsk kompetens samt god tillgänglighet och service i moderna trivsamma lokaler och det kan vi med stolthet säga att vi lyckats med! I september 2017 gickKaj Hammarlund i pension och företaget drevs vidare i samma anda av Rustan Schlüter, Mats Göransson och Hans-Christian Karlsborn.
Inom Berga Läkarhus AB rymdes även dotterbolaget, familjecentralen Centrumläkarna Helsingborg som drivs av Mats Göransson.

Från och med 2019-07-01 ägs företagsgruppen av Lideta Hälsovård AB.

 

 _mats_9982web  _hck_9981web

Välkommen till Berga Läkarhus – För allt i livet!

Vårt mål är att patienterna ska ha god tillgänglighet till kvalitativ vård, god service och självklart trevligt bemötande.

Hos oss finner du familjeläkare, distriktssköterskor, sjukgymnast, naprapat, dietist, psykolog och arbetsterapeut. Vi har specialinriktade mottagningar för diabetes och viktreducering. Vi erbjuder också vaccinationer och utfärdande av diverse intyg. Självklart finns här både barnmorskemottagning och BVC-mottagning också – för allt i livet.

Kvällar och helger hänvisar vi till Kvälls- och helgmottagningen

För ekonomisk redovisning hänvisar vi till www.allabolag.se

Verksamhetschef Anne Lazukic.

Berga Läkarhus väntrum. Ljust rum med öppna ytor.
Berga Läkarhus gym. Motionscykel och kettlebells.